Rapport från dag åtta

Games Lane i South KensingtonFredagen fick vara lite av en vilodag: inga matcher den här dagen. I stället tog jag en runda till South Kensington, för att hälsa på museerna. Lunch på V&A följd av en mycket trevlig rundvandring på deras teateravdelning, med guidening av avdelningens director. Intressant! Sedan testade jag den ganska nya företeelsen Barclays Cycle Hire för att ta mig från South Kensington till Knightsbridge, och det var ju smidigt och fint! Jag tror att det var OK att jag cyklade i en Games Lane, i alla fall blev jag inte arresterad.

 

 

Eftersom Sverige tagit sig till semifinal i handbollen var jag lite intresserad av att se matchen, och eftersom jag var i närheten vid rätt tidpunkt testade jag att gå till den Live Site som fanns i Hyde Park. Ett antal finns runt Storbritannien, och där visas OS på storbild och man ordnar lite andra kringarrangemang och festligheter.Mest framträdande var en rejäl säkerhetskontroll och ett långt tre meter högt grönt staket som blockerade ena kortsidan av Hyde Park. Fint. Men där fanns en skärm där jag kunde se Sverige ta sig vidare till final, så helt dumt var det inte!

BT London Live Site i Hyde Park

Till sist: detta är humor så som man uppfattar det på Gourmet Burger Kitchen: en skylt som säger “May Contain Nuts” på en låda med jordnötter…

 May Contain Nuts